Kategórie
 
 
 
 
 

Možno neviete, možno stále váhate, no možno ste už čo-to počuli o cvičení, ktoré sa schováva pod skratkou SM systém. Jeho pomenovanie vychádza z dvoch slov. S je pre stabilitu a M pre mobilitu. Cvičenie teda stabilizuje našu chrbticu a pomáha nám zvyšovať našu mobilitu. Ako to funguje?

 

Pre budúce aj súčasné tehuľky

SM systém je vlastne súbor LEN 11 cvikov, ktoré sa menia podľa potrieb toho, kto cvičí. U nás nájdete CD, ktoré prevedie ženy obdobím pred, počas aj po období tehotenstva. Zároveň u nás nájdete aj balančnú podložku, elastické lanoopornú tyč, ktorú pri cvičení SM systému budete potrebovať. Ak ste úplná začiatočníčka, máme pre vás aj výhodné balenie, v ktorom je celý cvičebný set pekne zbalený a pripravený na používanie.

Pre koho je SM systém určený?

V skratke – pre každého, kto má problémy s pohybovým aparátom. Cvičenie je vhodné pre deti, ktoré nám rýchlo vyrástli a trápi ich skolióza, majú nesprávne držanie tela. Hodí sa tiež pre tých, ktorí pracujú v kanceláriách, sedia zhrbení za počítačom, majú stuhnutý krk a svaly chrbta im postupne ochabli. Tí, ktorí zase majú zamestnanie, kde sa extrémne namáhajú, dvíhajú ťažké predmety, pracujú manuálne alebo profesionálne športujú, tiež úspešne využívajú systém týchto cvikov.

S čím SM systém pomôže?

  • Môže odstrániť bolesť chrbta v oblasti lopatiek
  • Zmierňuje problémy s chrbticou súvisiace so životným štýlom
  • Pomáha uvoľniť stuhnuté svaly na šiji a ramenách
  • Prispieva k odstráneniu nesprávneho držania tela
  • Spevňuje ochabnuté svalstvo chrbta
  • Pomáha regenerovať namáhané svaly po extrémnej záťaži

Výhody SM systému

Na cvičenie nepotrebujete veľa priestoru. Zostavu môžete odcvičiť pokojne doma, na dovolenke, na trávniku pred domom aj vo fitnes centre. Cvičebné pomôcky sú skladné a cenovo dostupné. Cvičenie nie je namáhavé a zvládne ho skutočne každý. SM systém sa cvičí na celom svete a jeho výsledky svedčia o tom, že skutočne stačí málo na to, aby sme sa cítili lepšie a pohybovali sa bez bolesti. Tehotné ženy dokážu pomocou SM systému predísť bolestiam chrbtice a tiež obmedziť riziká pri pôrode.

 

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia