Recenzie

Kategórie
 
 
 
 
 
Recenzie
 
 

Zuzana V.

Dobrý deň,
ďakujeme za lízatko. Dcérka ho hneď zbadala a už nebolo:-)
Pekné sviatky prajeme!
S pozdravom
Zuzana V.

13.12.2019

 
 

Kajči Ka

Super obchodík s kvalitným a vyskúšaným tovarom. Momentálne z Noviniek oceňujem túto ústnu vodu doTERRA.

7.7.2019

 
 

Karolina Julia

  • Nakupujem v obchodíku vyše 5 rokov, som stály zákazník a využívam aj vernostný program. Cením si veľkú ochotu a profesionalitu pri pomoci výbere vhodných produktov pre mňa a moju rodinu. Veľmi odporúčam
  • žiadne negatíva nepoznám

Super obchod pre všeky vekové kategórie.

29.5.2017

 
 

Micheala L

Dakujem

3.5..2018

 
 
7- Recenzie

Gabriela Ikerova

Vďaka za pomoc a poradenstvo. Nakúpim opäť

5.2.2017

 
 

Andrea

  • Obchodník mi dodal nekompletnu objednávku z dôvodu chýbajúceho tovaru. Ten mi poslal dodatočne, ale chybou pošty neprišiel. Po skontaktovani obchodníka mi chýbajúci tovar znovu hneď odoslal. Cením si dôveru a rýchle jednanie. Veľká spokojnosť!
  • Zatiaľ som žiadne negatíva nezistila

Obchodník ponúka ekologický, v kamenných obchodoch ťažšie dostupný tovar za výhodnú cenu na prehľadnom a uzivatelsky priateľskom portály.

7.6.2016

 
 

Majkahra

Rada nakupujem v tomto obchode. Jedna z veci preco tu nakupujem je blizkost k mojmu bydlisku, ale hlavny dovod ze tovar si viem popozerat na prehladnej webovej stranke a objednat si podla potreby. Osobne mne vyhovuje platba pri prevzati tovaru. Urcite obchod odporucam, nakolko predavajuci je ustretovy.

 

2.4.2016

 
 

babina

  • eko produkty
  • výhodná cena
  • produkty vhodné na prípravu domách napr. pracích práškov
  • široké použitie v domácnosti
  • zatiaľ som žiadne negatíva nezistila

odporúčam

27.5.2016

 
 

Lenka panáčková

Obchod môžem iba odporučiť, sú spoľahlivý a dobre sa s nimi komunikuje, keď potrebujete. Nakupujem u nich pravidelne. U mňa veľká spokojnosť. Tovar dorazil do 3 dní od objednania, ale kupovala som večer.

18.5.2016

 
 

zuzka

tak nie je nad sklenenú fľašu :-)

2.5.2016

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia