Recenzie

Kategórie
 
 
 
 
 
Recenzie
 
 

Nashi Pai

Rýchle dodanie, spokojnosť! skvele produkty! dakujem

26.3.2020

 
 

Denisa

Mydla mam, ďakujem pekne.

26.3.2020

 
 

Alenka

Dobrý deň,
ďakujem, že ste stihli všetko doručiť profesionálne do Vianoc. Určite znovu nakúpim.

27.12.2019

 
 

Kajči Ka

Super obchodík s kvalitným a vyskúšaným tovarom. Momentálne z Noviniek oceňujem túto ústnu vodu doTERRA.

7.7.2019

 
 

Vlado

Dobrý deň,
som rád, že poznám Váš obchod, nakupujem tu už 5 rokov a som neustálen spokojný.

Som rád , že sa posúate vpred a hlavné plus je Vaše rýchle doručenie tovaru.

Ďakujem, Váš stály zákazník Vlado

20.1.2020

 
 

Zuzana V.

Dobrý deň,
ďakujeme za lízatko. Dcérka ho hneď zbadala a už nebolo:-)
Pekné sviatky prajeme!
S pozdravom
Zuzana V.

13.12.2019

 
 

Karolina Julia

  • Nakupujem v obchodíku vyše 5 rokov, som stály zákazník a využívam aj vernostný program. Cením si veľkú ochotu a profesionalitu pri pomoci výbere vhodných produktov pre mňa a moju rodinu. Veľmi odporúčam
  • žiadne negatíva nepoznám

Super obchod pre všeky vekové kategórie.

29.5.2017

 
 

Micheala L

Dakujem

3.5..2018

 
 
7- Recenzie

Gabriela Ikerova

Vďaka za pomoc a poradenstvo. Nakúpim opäť

5.2.2017

 
 

babina

  • eko produkty
  • výhodná cena
  • produkty vhodné na prípravu domách napr. pracích práškov
  • široké použitie v domácnosti
  • zatiaľ som žiadne negatíva nezistila

odporúčam

27.5.2016

 
 

Andrea

  • Obchodník mi dodal nekompletnu objednávku z dôvodu chýbajúceho tovaru. Ten mi poslal dodatočne, ale chybou pošty neprišiel. Po skontaktovani obchodníka mi chýbajúci tovar znovu hneď odoslal. Cením si dôveru a rýchle jednanie. Veľká spokojnosť!
  • Zatiaľ som žiadne negatíva nezistila

Obchodník ponúka ekologický, v kamenných obchodoch ťažšie dostupný tovar za výhodnú cenu na prehľadnom a uzivatelsky priateľskom portály.

7.6.2016

 
 

Majkahra

Rada nakupujem v tomto obchode. Jedna z veci preco tu nakupujem je blizkost k mojmu bydlisku, ale hlavny dovod ze tovar si viem popozerat na prehladnej webovej stranke a objednat si podla potreby. Osobne mne vyhovuje platba pri prevzati tovaru. Urcite obchod odporucam, nakolko predavajuci je ustretovy.

2.4.2016

 
 

Lenka panáčková

Obchod môžem iba odporučiť, sú spoľahlivý a dobre sa s nimi komunikuje, keď potrebujete. Nakupujem u nich pravidelne. U mňa veľká spokojnosť. Tovar dorazil do 3 dní od objednania, ale kupovala som večer.

18.5.2016

 
 

zuzka

tak nie je nad sklenenú fľašu :-)

2.5.2016

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia