Kategórie
 
 
 
 
 

Patent na menštruačný kalíšok bol predložený v 30. rokoch 20. storočia, súčasne s patentom na tampón. Prvý tampón bol uvedený na trh v roku 1936. Prvý gumový pohár bol vyrobený a uvedený na trh na konci 50. rokov. Oba produkty pôvodne ženy odmietali. Tampón sa však začal presadzovať a výroba kalíšku bola na chvíľu zastavená.

Až na konci 80. rokov sa menštruačné kalíšky začali u žien postupne presadzovať a vzbudzovať ich záujem. Menštruačný kalíšok zažil za posledných pár rokov veľký boom. Moderný svet výroby konečne umožnil výrobu vysoko kvalitných menštruačných kalíškov.

Prvé menštruačné kalíšky Merula boli uvedené na trh v roku 2017. Menštruačné poháriky, ktoré sa hodia každej žene. Žiadna frustrácia z menštruácie nehrozí,stačí si zvoliť farbu!

S farbou bude aj Vaša menštruácia veselá :)

 

Okrem toho, že nemecká značka Merula Cup ponúka kársne farebné kalíšky a vrecúška na ich uskladnenie s rôznym dizajnom, Merula Cup má jednu univerzálnu veľkosť.

Namiesto toho, aby ste museli zápasiť s veľkosťami na škatuľke a nakoniec kúpiť zlú veľkosť, máte pri menštruačnom kalíšku Merula Cup univerzálnu veľkosť, pokiaľ ide o farbu pohára a dizajn vrecka.

Okrem toho Merula cup v tomto roku predstavili aj pomocníka na starostlivsť pre menštruačné kalíšky a ním je jednoduchý sterilizačný pohárik Cupscup , na sterilizáciu v mikrovlnej rúre. Viac sa dočítate:

Čo je to menštruačný kalíšok? Je pre mňa?

Čo je menštruačný kalíšok?

Ak ste si neni istá radi Vám v Ekomarket poradíme s výberom presne pre Vás.

MUDr.Kristína Dugasová 2.10.2020

 

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia