Kategórie
 
 
 
 
 

Vianoce, narodeniny, meniny, dni matiek, žien alebo len poďakovanie. Príležitostí na obdarovanie žien je veľa. My vám pomôžeme vybrať vianočný darček pre ženu, ktorý bude ekologický a zaujímavý a zároveň sa bude hodiť k jej povahe. Poďme teda na to.

Športovo-turistická duša

Ak je vaša partnerka, mamka, sestra či švagriná založená športovo, má rada prírodu a výlety po okolí, siahnite po kvalitnej fľaši na vodu. EQUA fľaše, ktoré nájdete na našom webe, sú vyrobené z ekologických materiálov a neobsahujú žiadne škodlivé látky.

Fľaše sú štýlové a vydržia dlhé túry aj pohadzovanie po turistických vakoch. Na jednorazové plastové fľaše tak môžete úplne zabudnúť a do tých ekologických si môže obdarovaná dáma naliať čokoľvek, na čo bude mať chuť.

Romantika na prvom mieste

Ekologické darčeky ale nemusia byť len praktické. Ak chcete obdarovať romantickú dušičku, siahnite po ekologických sviečkach. U nás nájdete zero waste sviečky, sójové sviečky aj čajové sviečky vyrobené z pravého včelieho vosku bez pridaných farieb a vôní. Príjemnú atmosféru vytvoria tiež éterické a esenciálne olejeosviežovače vzduchu. Nezabudnite tiež na vonnú misku alebo aroma difúzer. Voňavý domov a svetlo sviečok určite poteší každú ženu, ktorá má rada domácu romantiku.

Pomocníci na nákupy

Ak chcete obdarovať ženu, ktorá začína so zero waste životným štýlom alebo sa snaží zo svojho života eliminovať jednorazové plasty, pripravte pre ňu štartovací balíček produktov. Včelie obrúsky sú prírodnou alternatívou k plastovým vreckám, potravinovej fólii aj celofánu. Ľahko do nich zabalí desiatu pre deti alebo niečo malé pre seba. Obrúsky sa dajú ľahko umyť vo vlažnej vode a znovu použiť. Ľanová nákupná taška je zlatý základ, ale čo tak pribaliť do nej aj ľanové alebo bavlnené vrecká? Tieto látkové nákupné vrecká uľahčia nakupovanie tým dámam, ktoré sa vždy cítia akosi nepríjemne, keď siahajú po jednorazovom vrecku na pečivo či chlieb.

Darčeky pre čerstvé mamičky

Mamičky sú skutočne osobitnou kategóriou. Nemusíte sa ale obávať, u nás nájdete širokú ponuku drobností aj väčších darov, ktoré ich potešia. Detské bio vlhčené obrúsky sú vyrobené z biobavlny a obsahujú rôzne prírodné zložky. Sú klinicky testované tak, aby sa jemne starali aj o tú najcitlivejšiu detskú pokožku. Navyše sú ekologické, kompostovateľné a biodegradovateľné. Nové mamičky poteší aj prebaľovacia podložka alebo liečivá vlna, ktorá pomáha pri zapareninách. Obsahuje vysoký podiel lanolínu a v spojení so vzdušným vankúšom pôsobí protizápalovo na zadočku bábätka alebo aj na prsných bradavkách. Žiadna chémia, odpad či podráždenie. Len príroda a zodpovedný prístup k životnému prostrediu.

Ak by ste stále váhali nad vhodným darčekom, obráťte sa na nás. Radi poradíme a zodpovieme vaše otázky. Príjemné nakupovanie :) u nás v Ekomarket.sk

MUDr. Kristína Dugasová 2019

 

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia