Kategórie
 
 
 
 
 

Páni prepáčte, ale tentokrát sme si pripravili niečo len pre ženskú populáciu. Pestrofarebné menštruačné kalíšky.

Nie je to diskriminácia, môžete sa inšpirovať a k najbližšiemu sviatku, obdarujte Vašu srdcovú dámu kalíškom od nás z Ekomarket.

V Ekomarkete, myslíme na to, že čas po zmrzlých bude už slnečný a dámy budú chcieť športovať, tancovať či plávať. A kalíšok Vám počas teplých dní umožní všetky tieto aktivity v najlepšej intimite a pohodlí.

Kalíšky sú super na cesty po Slovensku či zahraničí, majú praktický box na uloženie či sterilizáciu. Môžete si ho naozaj vziať do hotela aj do stanu , nosiť ho k sukni, plavkám či si obliecť rifle alebo tepláky. Tak už neváhajte a aj Vy si vyberte Váš kalíšok.

Našou novinkou sú krásne farby momentálne mojej najobľúbenejšej značky Merula® Cup, lebo je naozaj univerzálna. Merula® Cup prináša s klasicky krásne farby STRAWBERRY, FOX a ICE.

Avšak farebnými novinkami menštruačného kalíšku Merula® Cup sú APPLE - naozaj zelený  ako zelené jabĺčko. Určite očarí mnoho žien.

Vycestovať do vesmíru Vám umožní Merula® Cup GALAXY , tú si proste zamilujete, u mňa boduje. A čo u Vás? Ktorá Vás najviac očarila? Alebo máte radšej dúhu?

Páni, takže kalíškom Merula® Cup, nič nepokazíte, lebo je naozaj univerzálny. Dajte koniec vložkám a tampónom,  ušetrené peniaze využite s polovičkou na výlet. Pribaľte si aj niečo pod zub a vodu si môžete zabaliť do fľašky EQUA.

Okrem toho Merula® Cup prináša aj očakávaný sterilizačný pohárik CupsCup - na starostlivosť o kalíšok či jeho cestovanie s Vami. A pre citlivé ženy ponúka lubrikačný gél Merula®, nielen na pomoc pri zavádzaní kalíška, ale aj počas intímnych chvíľ.

Druhou krásnou novinkou sú pestrofarebné kalíšky YUUKI, vyrábané v Čechách.

Sú v dvoch farebne dúhových prevedeniach RAINBOW Line a Jolly.

Yuuki Vám dá pocit jedinečnosti, nakoľko nenájdete dva rovnaké RAINBOW kalíšky.

Okrem toho, ho môžete kúpiť aj so sterilizačných boxom, v ktorom sa dobre uskladňuje.

A taká zaujímavosť YUUKI RAINBOW sú ešte mäkšie. Sú mäkšie ako YUUKI soft, majú tvrdosť shore 35. Na porovnanie Yuuki soft 40 a classic 60.

Neviete si poradiť pri výbere? No tak jednoducho nám napíšte alebo zavolajte, v Ekomarket Vám radi pomôžeme.

 

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia