Kategórie
 
 
 
 
 

Zdravie je na prvom mieste vždy a všade. Hlavne v čase, kedy si extra dávame záležať na pravidelnom a dostatočnom prísune vitamínov. Preto sme pre vás do nášho ekomarketu pridali obľúbené pochúťky od MIXIT. A nie len to :)

Müsli s čokoládou aj na prípravu do plaviek

Keď sa povie raňajky, čo vás napadne ako prvé? A čo ak sa povie zdravé raňajky? Vločky vôbec nemusia byť nudné alebo málo chutné. Vďaka MIXIT sa budete na každé raňajky tešiť. U nás nájdete ich najlepšie a najchutnejšie kombinácie. Pre milovníkov sladkého maškrtenia máme extra čokoládové „ládovanie“, po ktorom sa vám bude o čokoláde aj snívať. A ak plánujete zodpovedne pristupovať ku plavkovej sezóne, máme pre vás mix, ktorý vám pomôže. Zostavený bol v spolupráci s výživovou poradkyňou presne na to, sa vám minuloročné plavky obliekali s ľahkosťou.

Lyofilizované maliny

... a nič viac. Žiadny extra cukor, žiadne farbivá. Len skutočná chuť malín. Tento spôsob konzervovania zachováva všetky vlastnosti ovocia a vy môžete maškrtiť bez výčitiek. Maliny nájdete aj u nás v praktickom balení, vďaka ktorému sa k vám dostanú bezpečne a bez poškodenia.A v ponuke nájdete aj iné lyofilizované ovocie.

Prečo sú ovsené vločky zdravé?

Ovsená kaša bola kedysi typickým raňajkovým jedlom našich predkov. Dnes si ovsené vločky doprajeme aj na rôzne iné spôsoby. Vo fit tyčinkách alebo v domácich koláčikoch. Obsahujú množstvo minerálnych látok a tiež vitamíny a železo, bielkoviny a veľmi málo tuku.

Základom každého kvalitného müsli sú pravé ovsené vločky. V čom spočíva ich tajomstvo? V prvom rade sú zdrojom vlákniny, ktorá pomáha regulovať náš cholesterol a znižovať hladinu cukru v krvi. Pomáhajú spomaľovať vyprázdňovanie žalúdka, teda máme dlhšie pocit sýtosti a jeme menej. Ovos môže pomôcť aj pri zápche a je bohatý na antioxidanty.

Domáca dentálna hygiena

Po jedle nesmieme zabudnúť aj na starostlivosť o chrup. Ak nemáte čas na pravidelnú dentálnu hygienu, vyskúšajte prírodnú zubnú kefku YONI zo Salvadory perskej. Toto drievko sa skladá z veľmi drobných vlákien, ktoré výrazne prispievajú k vybieleniu a vylešteniu zubov. Kefku môžete používať aj tam, kde nemáte prístup k vode alebo zubnej paste. Je prírodná a jej chuť je neutrálna.

 

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia