Kategórie
 
 
 
 
 

Darčekmi, ktoré pre vás vyberáme dnes, môžete obdarovať svojich milovaných partnerov, manželov, otcov či bratov. Potešíte ich nie len samotným darom, ale tiež tým, že pre nich vyberiete produkty, ktoré sú ekologické. Presne takéto vianočné darčeky (nielen) pre mužov si môžete vybrať u nás na ekomarket.sk. Poďme teda na to.

Na dobitie energie

Ekologické neznamená fádne. U nás nájdete aj darčeky pre mužov, ktorí majú radi energetické nápoje. Sú len v trošku pozmenenej forme a na prírodnej báze. Napríklad B.EN NATURAL ENERGY, ktorý stimuluje organizmus vďaka kofeínu, výťažkov z rastlín a ovocných štiav celkom prirodzene. Energy gél B.EN od značky Berry.En sú ďalším veľmi obľúbeným výživovým doplnkom. Vybrať si môžete z rôznych druhov a rozhodnúť sa tak, ktorý gél by najviac potešil muža, ktorého chcete týmto vianočným darčekom obdarovať. V našej ponuke nájdete gély na dobitie energie, na detoxikáciu organizmu, na podporu srdca, s vápnikom a horčíkom aj na zdravé kĺby.

Na úľavu po športe

Na našom webe nájdete aj masážny krém či vonné oleje, ktoré pomáhajú uľaviť unaveným svalom a kĺbom po športovom výkone. Ak chcete obdarovať športovo založeného muža, určite ho týmto darom potešíte. My vám pomôžeme vybrať ten správny variant, stačí sa opýtať.

Pre športovcov aj kancelárskych zamestnancov

Ak máte doma muža, ktorý cvičí najmä pre zdravie alebo sa mu už nejaké bolesti objavili, možno ho poteší cvičebný set na SM systém alebo balančná podložka, ktorá pomáha cvičiť lepšie a aktivovať správne svalové skupiny. Nový rok je časom záväzkov a lepších rozhodnutí. Lepšia starostlivosť o chrbticu by mohla byť jedným z nich, čo poviete?

Praktické darčeky

Medzi tie najpraktickejšie dary pre každého (muža ja ženu) patria kvalitné fľaše na vodu. U nás nájdete fľaše z rôznych materiálov a vo farbách, ktoré nezahanbia ani poriadneho chlapa. Pre hlavu rodinu alebo domáceho majstra máme zase ekologický perlátor, ktorý mení vodu na bublinky a pomáha tak s jej šetrením. Alebo siahnite po prírodnej filtrácii vody. ŠUNGIT TIME prečistí vodu od nežiaducich látok či baktérií a zároveň vracia vode stopové prvky. Jednoducho sa používa a vy môžete namiesto ochutených nápojov popíjať skutočne zdravú vodu.

Vianočný darček pre muža môže byť niekedy náročné vybrať. Veríme preto, že sme vám výber trošku uľahčili alebo vás minimálne inšpirovali.

 

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia