Ochrana osobných údajov

 
 
 
banner0.jpg banner10.jpg banner11.jpg banner12.jpg banner13.jpg banner14.png banner15.jpg banner2.jpg banner3.jpg banner4.jpg banner5.jpg banner6.jpg banner7.jpg banner8.png banner9.jpg homepage_logo_1.jpg
 
 
Nákupný košík
Zobraziť košík
Prázdny košík
 
 
Prihlásenie




 
 
 
Úvod > Ochrana osobných údajov
 

Ochrana osobných údajov

Informácie a poučenie o právach v zmysle § 15 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov

IS obchodu je zaregistrovaný na Úrade pre ochranu osobných údajov SR.

V súlade so zákonom č. 22/2004 o elektronickom obchode a s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov ste povinný poskytnúť svoje osobné údaje v rozsahu uvedenom v Registračnom formulári na webovej stránke www.ekomarket.sk. V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov je prevádzkovateľ eshopu Ekomarket.sk s.r.o., Švabinského 1, 85101 Bratislava,  IČO: 47001208, zapísaný v Obchodnom registri: Okresný súd Bratislava I, Oddiel Sro, vložka číslo: 86956/B (ďalej len "Prevádzkovateľ") oprávnený spracovávať osobné údaje uvedené v Registračnom formulári ako aj údaje o nákupoch registrovaných užívateľov počas celého obdobia registrácie v e-shope Prevázkovateľa na účely registrácie užívateľov, vedenia databázy registrovaných užívateľov, spracovania objednávok, informovania užívateľov o stave objednávok a vedenia účtovných a iných dokladov spojených s vybavením objednávky.
V prípade, že budete mať záujem o zrušenie registrácie v e-shope www.ekomarket.sk, stačí ak svoje rozhodnutie písomne oznámiť emailom na ekomarket.ekomarket@gmail.com.


Po zrušení registrácie v e-shope www.ekomarket.sk a po ukončení účelu spracovania budú vaše osobné údaje bezodkladne zlikvidované.
Účtovné a iné doklady spojené s vybavením objednávky obsahujúce osobné údaje je Prevádzkovateľ povinný podľa platných zákonov povinný uchovávať 10 rokov od vybavenia objednávky. Lehota začína plynúť 1. januára roku nasledujúcom po roku, v ktorom bola objednávka vybavená. Po tejto lehote budú osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

Poskytnuté osobné údaje musia byť pravdivé a aktuálne. V prípade zmeny poskytnutých osobných údajov ste povinný informovať prevádzkovateľa o ich zmene emailom na ekomarket.ekomarket@gmail.com.

Beriete na vedomie, že osobné údaje uvedené v Registračnom formulári budú sprístupnené tretím stranám za účelom spracovania objednávky.

Beriete na vedomie, že Vaše práva pri spracúvaní osobných údajov ako dotknutej osoby upravuje § 28 a nasl. zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov.
Zoznam aktuálnych subjektov, ktorým budú Vaše osobné údaje poskytnuté: Slovenská pošta , GLS General Logistics Systems, Kuriér Ekomarket, Heuréka point.

Ekomarket