Cabernet franc 2017 - Bóna
Cabernet franc 2017 - naturálne červené suché víno. Bez síry.
Dodanie
Tento produkt nie je momentálne k dispozícii.
Na sklade: 2
Dodanie: Skladom
Vaša cena:: 14,08 €
bez DPH
16,90 €
s DPH
Od 33 € doprava zdarma
Od 50 € zľavový kupón 10% na ďalší nákup
Cabernet franc 2017 - Bóna
Víno dozrelo do vysokej kvality, kde sa odrazila sýtosť farby. Plné aromatické víno vo vôni s tónmi
černíc, čerešní, až višní v čokoláde. Dlhá dochuť vo víne kopíruje aromatické vnemy. Víno je hutné,
dominantné s krásnou chuťou lesného ovocia.
Zber hrozna: 15.10.2017
Cukornatosť pri zbere: 25,5 NM °
Množstvo vyrobenej dávky: 450 l
Celkové kyseliny: 7,50 g/l
Pôvod: Bátorove Kosihy
Bez síry.
Červené suché
Objem: 0,75l
Bóna winer Bátorové dostihy
Naše vína sú otvorenejšie, nerobia sa strikne bez prístupu kyslíka, kvasia spontánne, majú charakter skôr ocidatívnych vín, nechávajú sa prirodzene vyzrieť, na zrenie a skladovanie vína sa používajú prevažne dubové sudy. Viac sa pracuje s kvasničnými kalmi a dlhšie sa maceruje na šupkách hrozna. V podstate je povolené všetko. Hranice a miery nie sú dogmy, ktoré sa nesmú prekročiť. Dôležitý je výsledok a aj to, ako sa k nemu dostaneme. Nie je to náhoda čo robíme. Chceme, aby surovina, ktorou nás príroda obdaruje rezprezentovala v každom pohári tú skutočnú hodnotu, našu prírodu. Nič viac, nič menej.
Ocidácia je prirodzený a nezastaviteľný proces vo výrobe vína, ktorý ale nie je vínna choroba. Mohli by sme proti nej bojovať s pridaním síry, ale naše vína neobsahujú ani len najmenšie mnostvo síry.
Prečo nie? Lebo práve síra je tá najmenej prirodzená látka, ktorá, sa bežne pri výrobe vína používa.
Či sme nejaké archaické vinárstvo so zastaralou technológiou? To určitenie: máme modernú technológiu a používame inovatívne vinárske postupy, aby sme vylúčili vínne choroby a vystupovanie alergénov.
Či si myslíme, že naše víno je to jediné pravé víno? Nie, víno je oveľa viac čo o ňom vieme, alebo si vieme predstaviť. Naše vína reprezentujú jeden typ vín a hlavne našu filozofiu.
Pridať komentár:
Pridať reakciu na komentár: