Repelent: Vyzbrojte sa do prírody ekologicky

Kategórie
 
 
 
 
 

Repelent nie je hanba, je to samozrejmá súčasť našej výbavy do lesa, na lúky či na stanovačku k vode. Nemusíte, ale používať aerosóly ani repelenty, ktorých zloženie nedokážete bez zakoktania ani prečítať. Vďaka www.ekomarket.sk môžete stiahnuť po úplne prírodnom riešení, ktoré dokonale ochráni vašu pokožku pred útokmi bodavého hmyzu.

Prírodný repelent proti kliešťom, ovadom a komárom

Skutočným umením je vytvoriť kvalitný prírodný repelent, ktorý bude šetrný k prírode a zároveň aj k vám. Preto sme pre vás do našej ponuky zaradili viacero jeho verzií. Prírodný repelent Effitan od značky Alva ochráni celú vašu rodinu pred kliešťami až 6 hodín a pred ovadmi aj komármi až 8 hodín. Navyše, je šetrný k pokožke a jemne ju ošetruje pomocou kokosového oleja a aloe vera.

Prírodný repelent s príjemnou vôňou

Eukalyptus vonia ako čistota a sviežosť. Ak je súčasťou prírodného repelentu, určite vám nebude vadiť. Ak ste na vône náročnejší, máme pre vás krásne citrusovo-vanilkovú vôňu, ktorá zároveň dokonale poslúži ako odpudzovač pre hmyz. BugShooter sa preslávil v Anglicku aj USA nie len pre svoju skvelú vôňu, ale tiež tým, že dokonale odpudzuje:

  • komáre
  • ovady
  • muchy
  • osy
  • včely

A aj keď dokonalú účinnosť pre úplne každého nevie zaručiť žiadny prípravok, prírodný repelent BugShooter od vás odoženie aj kliešte.

Esenciálne oleje, ktoré chránia pred hmyzom

Citronela, klinček, cédrové drevo, eukalyptus – všetky tieto esenciálne oleje voňajú nám, ale hmyzu ani trošku. Ako fungujú? V správnej kombinácii alebo samostatne sa vďaka svojej vôni starajú o to, aby sa nám komáre či ovady vyhýbali. U nás nájdete v sekcii repelenty hneď niekoľko verzií týchto olejov.

Medzi najúčinnejšie patrí repelentná zmes Terrashield doTERRA, ktorá kombinuje niekoľko esenciálnych olejov. Tie sú pridané do základu z čistého kokosového oleja spolu s dvanástimi ďalšími olejmi z liečivých rastlín. Vybrať si samozrejme môžete aj olejov Saloos, podľa toho, ktorý vám vyhovuje najviac.

Olej si aplikujte na krk, ramená, ruky, nohy a iné odhalené časti tela ešte predtým, ako pôjdete do prírody. Ak stanujete alebo chatujete, použite olej na okná alebo dvere, prípadne ho nakvapkajte tam, kde sa pohybujete vy alebo vaši milovaní najčastejšie.

 

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia