Kategórie
 
 
 
 
 

Aj keď sme sotva stačili uschnúť a porozdávať veľkonočné vajíčka a zajačikov, leto sa blíži presne podľa plánu. Znamená to veľa slnečných dní aj teplôt, ktoré presahujú 20°C. A teraz ruku na srdce. Koľkokrát ste sa vrátili z prechádzky s červeným nosom alebo rozpáleným čelom. Viete, čo tým riskujete? Opaľovacie krémy je potrebné používať aj vtedy, keď neplánujete ležať na deke. Prečo?

Slnko svieti, aj keď ho nevidíme. Spáliť nás môže aj spoza oblakov, počas horúcich letných dní, aj v zime. Pred pôsobením slnka sa chránili aj Egypťania. Bielu pleť považovali za symbol vyššieho postavenia v spoločnosti nie len oni, ale aj mnohé kultúry v Európe. Na ochranu používali rastlinné oleje z orechov, olív či avokáda.

Pred čím nám opaľovacie krémy chránia:spálenie kože

Potrebné ale škodlivé?

V súčasnosti sa stále viac hovorí o tom, ako tradičné opaľovacie krémy škodia prírode a najmä moriam, jazerám či oceánu a ich obyvateľom. Dokonalá ochrana pred škodlivým vplyvom slnečných lúčov ale nemusí byť len na báze chemikálii. U nás, na www.ekomarket.sk nájdete v ponuke kvalitné opaľovacie krémy, ktoré prírode neškodia.

Vrásky – najväčší postrach krásy

Predčasné aj to celkom tradičné starnutie pleti má na svedomí najmä slniečko. Určite viete, že mnoho známych žien, ktoré si svoju krásu zachovali aj napriek plynutiu času, tvrdia, že z domu bez opaľovacieho krému nikdy nevychádzajú. Prečo to teda riskovať?

Vyššia ochrana pre citlivú pokožku

Pre našich najmenších a aj pre našich najstarších vyberáme vždy vyššiu ochranu a obnovujeme ju pravidelne. Opakovane sa natierať je potrebné aj vtedy, keď sa nekúpe vo vode.

Bezpečnosť na prvom mieste

Pokožka krém absorbuje. Preto je dôležité, aby sme si vyberali krémy, ktoré neobsahujú nevhodné zloženie, chemikálie alebo látky, ktoré by mohli nášmu organizmu poškodiť. Preto pre vás na www.ekomarket.sk máme len kozmetiku, ktorá je jemná k pokožke aj k prírode. Či už sú to opaľovacie krémy, šampóny, telová či dekoračná kozmetika. Prajeme vám príjemné vyberanie.

 

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia