BIO kypriaci prášok do pečiva Biovegan 4x17g - bezlepkový

 
 
 
banner0.jpg banner1.jpg banner10.jpg banner11.jpg banner12.jpg banner13.jpg banner14.png banner15.jpg banner3.jpg banner4.jpg banner5.jpg banner7.jpg banner8.jpg banner9.jpg homepage_logo_1.jpg
 
 
Nákupný košík
Zobraziť košík
Prázdny košík
 
 
Prihlásenie




 
 
 
Úvod > Eko produkty > BIO potraviny > BIO kypriaci prášok do pečiva Biovegan 4x17g - bezlepkový
 

BIO kypriaci prášok do pečiva Biovegan 4x17g - bezlepkový

Bio kypriaci prášok do pečiva s vinným kameňom, bez fosfátov.
Dodanie
Na sklade: 17
Dodanie: Skladom
Vaša cena: 0,98 € bez DPH
1,18 € s DPH
 

Bio kypriaci prášok do pečiva

Prvý BIO prášok na pečenie s vinným kameňom, bez fosfátov. Vinný kámeň vzniká prirodzenou cestou pri výrobe vína, preto neobsahuje fosfáty. Prášok na pečenie s vinným kameňom dáva cestu nadýchanú štruktúru a je vhodný na prípravu všetkých druhov cesta, krehkého cesta, cesta na rohlíky a sušienky, do piškotového cesta, cesta na vafle, alebo pridajte do vody pre rychlejšie uvarenie strukovín.

Recept na karobový mramorovaný koláč: zmiešajte 300g múky, 150g cukru, 1 balíček prášku do pečiva z vinného kameňa BIOVEGAN a štipku soli. 200ml ovsného alebo mandľového nápoja, premiešajte so 100g rozpusteného margarínu.Polovicu cesta vylejte do tukom vymazanej formy na pečenie. Druhú polovicu dobre premiešajte s 2 lyžicami karobového prášku. Tmavé cesto vylejte do formy a pomocou vidličky vytvorte mramorový vzor. Vložte do predhriatej rúry a pečte pri 160°C 50 minút. Hotový koláč nechajte vo forme vychladnúť, potom môžete krájať.

Bez laktózy, bez lepku, Vegan.

Krajina pôvodu: Nemecko.

Balenie:4 x 17g.
 

Zloženie: kukuričný škrob*, regulátor kyselosti: hydrogenvinan draselný (čistý vinný kámeň 24,7%), kypriaca látka: hydrogenuhličitan sodný (jedlá soda).

* = z kontrolovanej ekologickej produkcie.

 

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár: